Aantal bewoners van Het Dommelsch Huys raakt uitzicht kwijt: ‘Groene villa in Sint-Michielsgestel ziet er potterig uit’

videoSINT-MICHIELSGESTEL - Een man op het balkon van appartementencomplex ‘Het Dommelsch Huys’ merkt de compositietekening op. ,,Dat nieuwe gebouw bederft ons uitzicht”, roept hij naar beneden. ,,Voor mij hoeft die zogenaamde futuristische ‘Groene Villa’ niet.

De eerste reacties op het nieuwe gebouw zijn bij omwonenden rondom het Petrus Dondersplein en het winkelend publiek heel verschillend.

  1. Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-gebruik bij Boxtelse jeugdzorginstelling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-ge­bruik bij Boxtelse jeugdzorg­in­stel­ling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    BOXTEL - De situatie van de vijf jongeren die zondagavond met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht nadat zij vermoedelijk xtc hadden gebruikt bij jeugdzorginstelling De La Salle in Boxtel, is stabiel. Dat zegt woordvoerster Mehlika Schopen maandagochtend. ,,Het gaat goed met ze. Ik verwacht dat de jongeren in de loop van de dag weer naar huis mogen”, aldus Schopen.