Met zijn zevenen waren ze dinsdagochtend in Boxtel, de actievoerders van Sluit VION! Voor vier van hen eindigde de blokkade van de aanvoer van varkens in de politiecel.
Volledig scherm
PREMIUM
Met zijn zevenen waren ze dinsdagochtend in Boxtel, de actievoerders van Sluit VION! Voor vier van hen eindigde de blokkade van de aanvoer van varkens in de politiecel. © Marc Bolsius

Actiegroep blokkeert de boel voor een brandhaard die er volgens Vion zélf niet is

BOXTEL - Met zijn zevenen waren ze dinsdagochtend, de actievoerders van Sluit VION! Voor vier van hen eindigde de blokkade van de aanvoer van varkens in de politiecel. Als aanleiding voor de actie wordt een recente corona-uitbraak binnen het Boxtelse slachthuis genoemd, maar die is er volgens Vion helemaal niet.

 1. Boeren en boerinnen van Herenboerderij Wilheminapark ‘de boer op’ in Vught
  PREMIUM

  Boeren en boerinnen van Herenboer­de­rij Wilhemina­park ‘de boer op’ in Vught

  VUGHT - Marijn Bosma pakt een bosje met een donker bolletje uit de bakfiets. ,,Ze zien er niet uit”, zegt ze. ,,Dit zijn rammenas; smaken een beetje radijsachtig. Ik had er nog nooit van gehoord. De varianten met knolselderij heb ik bij ‘onze’ Herenboerderij Wilhelminapark ook ontdekt. In folie uit de oven ... heerlijk. Het proeft ook eerlijker. Misschien iets psychologisch omdat ik het met eigen handen uit de grond heb getrokken.”
 1. Brand in bos Drunen: mogelijke daders gespot tijdens wegrennen
  Play

  Brand in bos Drunen: mogelijke daders gespot tijdens wegrennen

 2. Leerlingen snuffelen aan het vak van rioolservicemonteur
  Play

  Leerlingen snuffelen aan het vak van rioolservi­ce­mon­teur