Volledig scherm
Auto en scooter botsen op Lijsterbeslaan in Schijndel © Persburo Sander van Gils

Auto botst op scooterrijder met voorrang in Schijndel

SCHIJNDEL - Een scooterrijder is woensdagavond door een auto aangereden op de op de Lijsterbeslaan in Schijndel. De bestuurder van de scooter raakte daarbij gewond. 

De auto kwam vanuit de Zandkantsestraat de Lijsterbeslaan op gereden en zag daarbij een scooter, die van rechts kwam, over het hoofd. De auto botste daarbij op de scooterrijder.

Hij raakte gewond en moest worden behandeld in een ambulance. Het is niet bekend of hij naar het ziekenhuis is gebracht. De auto kwam er met een paar krasjes vanaf.

Volledig scherm
Auto en scooter botsen op Lijsterbeslaan in Schijndel © Persburo Sander van Gils
  1. Na jaar popt bijenlint toch op in Haaren

    Na jaar popt bijenlint toch op in Haaren

    HAAREN - Het leek zo'n goed idee vorig jaar: Midden-BrabantGlas wilde de vers-gedichte sleuven van het glasvezelproject in Haaren gebruiken als zaaibed voor bloemen en kruiden waar bijen en andere insecten dol op zijn. Op twee zaterdagen in het voorjaar van 2018 gingen tientallen vrijwilligers op pad om over 10 kilometer de grond op de sleuven vlak te harken en in te zaaien met een mengsel van bloemzaden. Maar vervolgens viel er maandenlang geen spatje regen en kwamen er dus geen bloemen op.