De gemeente Boxtel wil het gebied bij de Kerkheiseweg namelijk aanwijzen als een zone waarop 'geen redelijke eisen van welstand' van toepassing zijn.
Volledig scherm
De gemeente Boxtel wil het gebied bij de Kerkheiseweg namelijk aanwijzen als een zone waarop 'geen redelijke eisen van welstand' van toepassing zijn. © Getty Images

Belgische taferelen? ‘Vrije hand’ voor bouwers in nieuw woonwijkje

LIEMPDE - De ontwikkelaar van het nieuwe woonwijkje Zonneweide-west in Liempde krijgt de vrije hand bij het bouwen van de huizen. De gemeente Boxtel wil het gebied bij de Kerkheiseweg namelijk aanwijzen als een zone waarop 'geen redelijke eisen van welstand' van toepassing zijn.

  1. Uitstel vonnis Boxtelaar verdacht van ontucht met vijf kinderen; meer informatie nodig
    PREMIUM

    Uitstel vonnis Boxtelaar verdacht van ontucht met vijf kinderen; meer informatie nodig

    DEN BOSCH - De rechtbank heeft meer informatie voor een veroordeling van een Boxtelaar (66) die twee weken geleden terecht stond voor ontucht met vijf minderjarigen. In een maatregelraportage moet de reclassering beschrijven waaraan de man zich moet houden in het kader van een terbeschikking met voorwaarden. De officier van justitie houdt er rekening mee dat de man zich ‘misschien wel twintig jaar’ heeft vergrepen aan kinderen.