Ongeluk op de kruising van de Kruisbroeksestraat met de Ladonkseweg in maart 2020 op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel
Volledig scherm
Ongeluk op de kruising van de Kruisbroeksestraat met de Ladonkseweg in maart 2020 op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel © Persburo Sander van Gils

Beruchte kruising in Boxtel wordt eindelijk aangepakt

BOXTEL - Een kruising waar een straaljager kan landen. Zo overzichtelijk beoordeelde oud-wethouder Herman van Wanrooij het punt. Desondanks gebeurt er de ene na de andere aanrijding. Vandaar dat na veel nadenken en praten de situatie Ladonkseweg/Kruisbroeksestraat eindelijk wordt aangepakt.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.