Betrokken automobilist dodelijk ongeluk in Sint-Oedenrode was onder invloed, slachtoffers zijn man (52) en vrouw (34)

SINT-OEDENRODE - Bij het ongeluk op de kruising van de Boxtelseweg en de Gemondsedijk, ter hoogte van de Eekhoorn, zijn zondagavond een 52-jarige man en een 34-jarige vrouw uit Sint-Oedenrode om het leven gekomen. Zij zaten op een snorfiets toen ze door een 49-jarige automobilist uit Boxtel werden aangereden. De autobestuurder had te veel gedronken en is aangehouden, zo meldt de politie.

De man en vrouw uit Sint-Oedenrode zijn ter plaatse gereanimeerd, maar hulp mocht niet meer baten. De nabestaanden van de slachtoffers zijn op de hoogte gebracht. 

De automobilist is met ernstig letsel naar het ziekenhuis in Den Bosch overgebracht en is daar opgenomen. Een blaastest wees uit dat hij te veel alcohol op had. 

Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk. De uitkomsten daarvan zijn nog niet bekend. De weg is zondagavond en -nacht lange tijd afgesloten geweest.

Volledig scherm
Twee doden bij ernstig ongeluk in Sint-Oedenrode © Meesters Multi Media/Bart Meesters
Volledig scherm
Twee doden bij ernstig ongeluk in Sint-Oedenrode © Meesters Multi Media/Bart Meesters

Meer nieuws in ons audiobulletin - ook op Spotify

Dit en meer nieuws kun je ook beluisteren ons dagelijkse bulletin. Een korte update van het belangrijkste nieuws uit Brabant ontvang je dagelijks via Whatsapp, maar ook automatisch in je vertrouwde podcast-app. Volg ons ook op Spotify en Apple Podcast, of vraag je Google Assistent om ‘het nieuws van het Eindhovens Dagblad’.