Jan Netten en Karina de Vroomen voor het verouderde wijkcentrum in de Bloemenwijk in Schijndel. Meierijstad kondigde deze week de komst van een nieuw wijkcentrum aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Netten en Karina de Vroomen voor het verouderde wijkcentrum in de Bloemenwijk in Schijndel. Meierijstad kondigde deze week de komst van een nieuw wijkcentrum aan. © Olaf Smit

Bloemenwijk in Schijndel voelt zich niet gezien, ‘Politie zie je zelden’

SCHIJNDEL - De Bloemenwijk in Schijndel is een wijk met zorgen. Maar ook een wijk met veel trots en saamhorigheid. Zo stellen Jan Netten en Karina de Vroomen van de wijkraad. ,,We hebben een zeer kleurrijke wijk.” 

  1. ‘Herrie-huis’ na klachten ontruimd. Boxtelaar verzet zich: ‘De politie was  agressief’
    PREMIUM

    ‘Her­rie-huis’ na klachten ontruimd. Boxtelaar verzet zich: ‘De politie was agressief’

    DEN BOSCH - De politie houdt het huis vlakbij het centrum van Boxtel al een hele tijd in de gaten. Buurtbewoners klagen keer op keer over geluidsoverlast. En op 24 februari van dit jaar is het weer foute boel. Ruim tien jongeren veroorzaken overlast. Een Boxtelaar (28) zou zich hebben verzet tegen zijn aanhouding. ,,Volgens mij heb ik meegewerkt. Maar de politie was juist agressief’’, zegt de Boxtelaar tegen politierechter Van Vliet tijdens een rechtszaak.