Op de plek van deze winkelstrip aan het Heilig Hartplein in Den Dungen moeten zestien goedkope appartementen komen staan.
Volledig scherm
Op de plek van deze winkelstrip aan het Heilig Hartplein in Den Dungen moeten zestien goedkope appartementen komen staan. © Domien van der Meijden

Bouwblok met zestien koopappartementen wel heel ‘stads’

DEN DUNGEN - De politiek in Sint-Michielsgestel juicht de komst van zestien goedkopere koopappartementen toe op het Heilig Hartplein in Den Dungen. Maar politici vinden het bouwblok wel massaal en stads. Bovendien is de vrees dat er problemen komen met het verkeer in de Grote Molenstraat en dat het parkeren rond de nieuwbouw problemen oplevert.

  1. Alle tennisclubs zijn gelijk, maar sommige zijn meer gelijk dan andere
    PREMIUM
    Column tHans

    Alle tennis­clubs zijn gelijk, maar sommige zijn meer gelijk dan andere

    MARIAHEIDE - De ene tennisclub - in Mariaheide om precies te zijn - is de top van Nederland, mede dankzij elf padelbanen die zonder vergunning zijn aangelegd. De andere tennisclub - Eerde in dit geval - ging kopje onder, mede omdat het te lang duurde voordat ze een vergunning kregen voor de netjes aangevraagde padelbanen. En dat gebeurt allemaal binnen een en dezelfde gemeente Meierijstad. Leg dat maar eens uit aan de inwoners.