Van Kasteren kreeg tien jaar geleden al een vergunning eerste fase voor de nieuwe stal. Hij wil zijn melkveebedrijf aan de Mijlstraat uitbreiden van 185 stuks melkvee nu naar 360 melkkoeien in de toekomst.
Volledig scherm
Van Kasteren kreeg tien jaar geleden al een vergunning eerste fase voor de nieuwe stal. Hij wil zijn melkveebedrijf aan de Mijlstraat uitbreiden van 185 stuks melkvee nu naar 360 melkkoeien in de toekomst. © ANP

Boxtel wilde eerst meewerken aan nieuwe koeienstal, maar weigerde toch vergunning

DEN HAAG/BOXTEL - Het mag dan even duren, de Boxtelse melkveehouder John van Kasteren legt zich er niet bij neer dat Boxtel hem nog stééds geen vergunning heeft gegeven voor een nieuwe stal. Maar de gemeente maakt zich zorgen over een grotere runderenstal.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”