Voorzitter Peter Langenhuijsen (links) neemt eind dit jaar afscheid. Opvolger Han Swinkels (rechts) staat al in de startblokken.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Peter Langenhuijsen (links) neemt eind dit jaar afscheid. Opvolger Han Swinkels (rechts) staat al in de startblokken. © copyright Marc Bolsius

Boxtelse familie-hockeyclub MEP groeide uit tot
‘hofleverancier’ van Oranje

BOXTEL - Je leven lang kunnen blijven hockeyen, op jonge leeftijd lid worden en dan blijven tot je hockeypensioen. Dat is de wens van de inmiddels 90-jarige Boxtelse hockeyclub MEP, familieclub bij uitstek. Maar ook ‘hofleverancier’ van Oranje. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.