Voorzitter Peter Langenhuijsen (links) neemt eind dit jaar afscheid. Opvolger Han Swinkels (rechts) staat al in de startblokken.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Peter Langenhuijsen (links) neemt eind dit jaar afscheid. Opvolger Han Swinkels (rechts) staat al in de startblokken. © copyright Marc Bolsius

Boxtelse familie-hockeyclub MEP groeide uit tot
‘hofleverancier’ van Oranje

BOXTEL - Je leven lang kunnen blijven hockeyen, op jonge leeftijd lid worden en dan blijven tot je hockeypensioen. Dat is de wens van de inmiddels 90-jarige Boxtelse hockeyclub MEP, familieclub bij uitstek. Maar ook ‘hofleverancier’ van Oranje. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
  2. Jesse (18) bezorgt de krant: ‘Er is geen baantje waarmee ik zóveel verdien in zó weinig tijd’

    Jesse (18) bezorgt de krant: ‘Er is geen baantje waarmee ik zóveel verdien in zó weinig tijd’

    FIJNAART - Bij Jesse Kaufman (18) in Fijnaart gaat de wekker om kwart over vijf, zes dagen per week. Dan staat hij op om nog voor school begint de krant in het dorp te bezorgen. Vervelend om zo vroeg op te staan? ,,Helemaal niet. In het begin was het even wennen, maar nu maakt het me niet meer uit. Ik ben ongeveer anderhalf uur bezig en daarna heb ik de hele dag om te doen wat ik wil.”