Rob van Beekveld met op de voorgrond een drinkbeker van 'Brabant Cups', een product waarmee hij met Marcel Kapteijns Brabant schoner wil maken.
Volledig scherm
Rob van Beekveld met op de voorgrond een drinkbeker van 'Brabant Cups', een product waarmee hij met Marcel Kapteijns Brabant schoner wil maken. © W Geurts


Nooit meer rondslingerende plastic bekers? Gestelnaren hebben de oplossing: Brabant cups

SINT-MICHIELSGESTEL - Wég met die hopen irritant rondslingerende plastic bekers tijdens en na afloop van festivals en evenementen in de Brabantse gemeentes. Daar zetten Rob van Beekveld en Marcel Kapteijns op in met hun initiatief met Brabant Cups. Met daarin, als het hen lukt, een voortrekkersrol voor hun eigen gemeente Sint-Michielsgestel.

 1. Het Rooi van Ria van Erp: ’Je gebruikt je hele lichaam om te zingen’
  HET DORP VAN...

  Het Rooi van Ria van Erp: ’Je gebruikt je hele lichaam om te zingen’

  SINT-OEDENRODE Op haar eettafel liggen kaarten en zakjes met zonnebloempitten. Ria van Erp (69) is secretaris van het Roois Gemengd Koor en stuurt regelmatig kaarten naar de koorleden, belt en mailt hen. ,,Om iedereen bij elkaar te houden. In september hebben we hopelijk het jubileumconcert dat eigenlijk in 2020 had moeten plaatsvinden – toen bestonden we 75 jaar. We hopen dat deze zonnebloemen dan bloeien!”
 1. Ernstig gewonde bij ongeluk met enorme stalen constructie Janson Bridging in Hank
  Play

  Ernstig gewonde bij ongeluk met enorme stalen construc­tie Janson Bridging in Hank

 2. Pavlidis kan een marathon lopen en de uitgooi van Muric: 'Zou zo nog een assist kunnen opleveren'
  Play
  Clubwatchers

  Pavlidis kan een marathon lopen en de uitgooi van Muric: 'Zou zo nog een assist kunnen opleveren'