Op beelden van een bewakingscamera is te zien hoe een brand ontstaat, terwijl een man binnen is bij De La Salle in Boxtel.
Volledig scherm
Op beelden van een bewakingscamera is te zien hoe een brand ontstaat, terwijl een man binnen is bij De La Salle in Boxtel. © videostill

Brandstichter liet mogelijk aansteker achter na verwoestende brand bij De La Salle in Boxtel

BOXTEL - Bij de verwoestende brand bij jeugdzorginstelling De La Salle in Boxtel in april zijn sporen gevonden die naar een mogelijke dader wijzen. Op de vluchtroute is een aansteker gevonden en de brandstichter verschijnt kort op beeld van een bewakingscamera. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.