Vreemde lucht Ladonk Boxtel.
Volledig scherm
Vreemde lucht Ladonk Boxtel. © Persburo Sander van Gils / Marie Fick

Brandweer onderzoekt vreemde lucht op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel

BOXTEL - In en om een pand aan de Schouwrooij in Boxtel hing maandagochtend een vreemde lucht. De waargenomen geur zorgde ervoor dat zowel de politie als de brandweer het pand op bedrijventerrein Ladonk kwamen inspecteren.

 1. ‘De communicatie had beter gemoeten’, zegt oud-burgemeester Buijs over de moeizame samenwerking tussen Boxtel en Gestel
  PREMIUM
  mijn gemeente dichtbij

  ‘De communica­tie had beter gemoeten’, zegt oud-burgemees­ter Buijs over de moeizame samenwer­king tussen Boxtel en Gestel

  BOXTEL - Mijn Gemeente Dichtbij staat ter discussie. De ambtelijke samenwerking van de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel oogst weinig lof. Burgers zijn ontevreden over de dienstverlening en de kosten rijzen de pan uit. Deel 1 van een aantal verhalen over het ‘fenomeen’: oud-burgemeester Mark Buijs en de aanleiding om de samenwerking in 2016 op te richten.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”