Volledig scherm
PREMIUM
Breakdancer en dansleraar Ranil ‘Rawneal’ van Peperstraten. © Marc Bolsius

Breakdancer RawNeal uit Boxtel: ‘Op de breakvloer is iedereen gelijk’

BOXTEL - Ranil van Peperstraten is B-boy voor het leven. Breakdance brengt hem energie, maar ook rust en evenwicht. Op de breakvloer vecht de Boxtelaar niet alleen battles met anderen uit, maar rekent hij ook af met zijn eigen innerlijke onrust.

Bokser Rocky, rapper Eminem in 8 Mile of danser Channing Tatum in de Step Up serie. Ze gaan in de films voor hun passie tot het uiterste, komen zichzelf keihard tegen en behalen in een heroïsche eindscène, naast de prijs, nóg een overwinning. Die op zichzelf. 

  1. Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-gebruik bij Boxtelse jeugdzorginstelling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-ge­bruik bij Boxtelse jeugdzorg­in­stel­ling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    BOXTEL - De situatie van de vijf jongeren die zondagavond met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht nadat zij vermoedelijk xtc hadden gebruikt bij jeugdzorginstelling De La Salle in Boxtel, is stabiel. Dat zegt woordvoerster Mehlika Schopen maandagochtend. ,,Het gaat goed met ze. Ik verwacht dat de jongeren in de loop van de dag weer naar huis mogen”, aldus Schopen.