Volledig scherm
PREMIUM
Margo Koehorst. © Noor Reigersman

Burgemeester enthousiast over Spiegeltent Boxtel

BOXTEL - Alweer de laatste dag van de Spiegeltent in Boxtel. Een tevreden terugblik en alvast een vooruitblik naar 2021. Alle seinen wijzen op groen voor de vierde editie.

“Ook al moeten we bezuinigen, ik ga ervan uit dat de Spiegeltent niet geschrapt wordt; de prijs is er ook niet naar. Dit is een oproep naar de politici.” Burgemeester Fons Naterop van Boxtel liet tijdens de slotbijeenkomst in de Spiegeltent zijn enthousiasme over de evenementen in de Spiegeltent en inzet van alle vrijwilligers duidelijk blijken. “Waar tref je zoiets? Hier mogen we heel trots op zijn. Allemaal dankzij Boxtel Vooruit en heel veel vrijwilligers.” 

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.