Volledig scherm
PREMIUM
Margo Koehorst. © Noor Reigersman

Burgemeester enthousiast over Spiegeltent Boxtel

BOXTEL - Alweer de laatste dag van de Spiegeltent in Boxtel. Een tevreden terugblik en alvast een vooruitblik naar 2021. Alle seinen wijzen op groen voor de vierde editie.

“Ook al moeten we bezuinigen, ik ga ervan uit dat de Spiegeltent niet geschrapt wordt; de prijs is er ook niet naar. Dit is een oproep naar de politici.” Burgemeester Fons Naterop van Boxtel liet tijdens de slotbijeenkomst in de Spiegeltent zijn enthousiasme over de evenementen in de Spiegeltent en inzet van alle vrijwilligers duidelijk blijken. “Waar tref je zoiets? Hier mogen we heel trots op zijn. Allemaal dankzij Boxtel Vooruit en heel veel vrijwilligers.” 

  1. Controles in zes gemeenten leren: huisvesting arbeidsmigranten nog vaak niet op orde
    PREMIUM

    Huisbazen hardleers: huisves­ting arbeidsmi­gran­ten in regio blijft slecht

    HAAREN - Werkgevers, uitzendbureaus en huisjesmelkers leren te weinig van controles naar de woon- en werkomstandigheden van arbeidsmigranten. Keer op keer blijkt dat de brandveiligheid niet in orde is, er te veel Oost-Europeanen in één huis wonen of dat ze niet ingeschreven staan bij de gemeente. In de belabberdste gevallen komen al die misstanden voor in één pand. ,,We komen steeds weer dezelfde overtredingen tegen”, stelt Fred Emmerik van Kenniscentrum Handhaving van de Vereniging Nederlandse Gemeenten.