Twee jaar geleden ging de deur van De Adelaar op slot. Na zo'n 113 jaar dienst te hebben gedaan als kroeg. Het is inmiddels verbouwd tot vier fraaie woningen.
Volledig scherm
Twee jaar geleden ging de deur van De Adelaar op slot. Na zo'n 113 jaar dienst te hebben gedaan als kroeg. Het is inmiddels verbouwd tot vier fraaie woningen. © Marc Bolsius

Dag tapkraan, hallo keuken: bekend Boxtels café De Adelaar klaar om bewoond te worden

BOXTEL - Waarom trouwen in de Heilig Hartkerk? Omdat De Adelaar aan de overkant is en daar gaan we het feestje bouwen! Het is een van de vele anekdotes over het voormalige café in Boxtel. Na meer dan een eeuw heeft de tapkraan er nu plaats gemaakt voor een keuken.

  1. Legionella-uitbraak in Schijndel: één dode en meerdere patiënten in ziekenhuis
    Update

    Legionella-uit­braak in Schijndel: één dode en meerdere patiënten in ziekenhuis

    SCHIJNDEL - In Schijndel zijn de afgelopen dagen meer dan tien mensen ziek geworden door de legionellabacterie. Eén van hen overleed. GGD Hart voor Brabant en de gemeente Meierijstad maken zich zorgen en hielden donderdagochtend een ingelast online persgesprek. Ze vrezen dat dit nog maar het topje van de ijsberg is. De bron is namelijk nog onduidelijk, normaliter komt legionella vooral voor in de zomer.