Twee jaar geleden ging de deur van De Adelaar op slot. Na zo'n 113 jaar dienst te hebben gedaan als kroeg. Het is inmiddels verbouwd tot vier fraaie woningen.
Volledig scherm
Twee jaar geleden ging de deur van De Adelaar op slot. Na zo'n 113 jaar dienst te hebben gedaan als kroeg. Het is inmiddels verbouwd tot vier fraaie woningen. © Marc Bolsius

Dag tapkraan, hallo keuken: bekend Boxtels café De Adelaar klaar om bewoond te worden

BOXTEL - Waarom trouwen in de Heilig Hartkerk? Omdat De Adelaar aan de overkant is en daar gaan we het feestje bouwen! Het is een van de vele anekdotes over het voormalige café in Boxtel. Na meer dan een eeuw heeft de tapkraan er nu plaats gemaakt voor een keuken.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”