Als de plannen van Boxtel door gaan dan is het definitief gedaan met elke revitalisering van het Duits Lijntje richting Veghel.
Volledig scherm
Als de plannen van Boxtel door gaan dan is het definitief gedaan met elke revitalisering van het Duits Lijntje richting Veghel. © Van Assendelft Fotografie

Duits Lijntje definitief op dood spoor, Meierijstad rouwt er niet om

VEGHEL - Meierijstad is er niet treurig onder dat er in Boxtel plannen worden gesmeed om de uitbreiding van de Keulsebaan tussen de A2 en industrieterrein Ladonk op een deel van het tracé van het Duits Lijntje te doen.

0 reacties

  1. Boxtel hoopt dat Brabant lapt

    Boxtel hoopt dat Brabant lapt

    BOXTEL - Ruim tien miljoen euro kwam Boxtel een paar maanden geleden tekort om de grote verkeersprojecten, zoals aanleg ontsluitingsweg Ladonk en verbreden van de Keulsebaan, de komende jaren te realiseren. Dinsdagavond kregen de raadsleden tijdens een 'bijpraatsessie' over de plannen een geheel ander plaatje voorgelegd. Boxtel houdt geld over en kan daarom zelfs nog twee zaken aanpakken die nu nog niet in de plannen zitten. Daarvoor moet de provincie Brabant wel flink met subsidie over de brug komen.