Volledig scherm
PREMIUM
Zo eens in de tien jaar komt het voor dat ik geen zin heb in zo'n kofferbaksmoothie en jawel, dan neem ik het winkelmandje dus mee naar huis. © Jumbo Food Market Veghel/BD

Een aardbei-tomaat-wijnsmoothie in de kofferbak, of toch even het mandje mee?

Stel ... Je hebt net je tomaten, yoghurt, brood, appels, eieren, fles wijn en bakje aardbeien bij elkaar gegrist. Alles weer uit het mandje en op de band geladen, keurig betaald, zegeltjes vriendelijk geweigerd en je komt met het voor de tweede keer gevulde gele mandje bij je auto aan. Shit. Geen boodschappentas. 

Wat doe je dan? Gooi je de boel los in de kofferbak, met grote kans op een aardbei-tomaat-wijnsmoothie met geklutst ei, of leen jij het mandje even?

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.