Paaspop, dat van 10 tot en met 12 april zou plaatsvinden, kan vanwege de aangescherpte maatregelen rond het coronavirus niet doorgaan. De organisatie betreurt het besluit, maar staat daar unaniem achter. Het festival is verzet naar 3, 4 en 5 september.
Volledig scherm
Paaspop, dat van 10 tot en met 12 april zou plaatsvinden, kan vanwege de aangescherpte maatregelen rond het coronavirus niet doorgaan. De organisatie betreurt het besluit, maar staat daar unaniem achter. Het festival is verzet naar 3, 4 en 5 september. © ANP Kippa

‘Eerste ronde’ kaarten Paaspop binnen twintig minuten uitverkocht

SCHIJNDEL - De trits kaarten die zaterdag om 11.00 uur voor Paaspop in de verkoop gingen, waren binnen twintig minuten uitverkocht.

 1. Gaan we weer massaal bultjes krabben door de brandharen van de eikenprocessierups?
  PREMIUM

  Gaan we weer massaal bultjes krabben door de brandharen van de eikenpro­ces­sie­rups?

  BOXTEL/SINT-MICHIELSGESTEL/MEIERIJSTAD - We zijn het door de corona bijna vergeten, maar in 2019 lag half Nederland er ’s nachts wakker van. Bultjes krabben vanwege de brandharen van de eikenprocessierups. Het was een ware plaag. Hoe hangt de vlag er nu bij? Krijgen we weer zo’n krabzomer? En hebben de aanvalsplannen van gemeenten effect om deze ‘stiekemerd’ voor eens en voor altijd de baas te worden?
 1. Schokkende beelden: politiegeweld in Ohio, 16-jarig meisje doodgeschoten
  Play

  Schokkende beelden: politiege­weld in Ohio, 16-jarig meisje doodgescho­ten

 2. Horecaondernemers blij met heropening: 'We zijn klaar voor'
  Play

  Horecaon­der­ne­mers blij met heropening: 'We zijn klaar voor'