Volledig scherm
Henk en Corine Schep staan vooraan in de rij voor de eerste tickets van Paaspop 2020 in Schijndel. © Robèrt van Lith/BD

Eerste tickets Paaspop 2020 gaan naar Gestel

SCHIJNDEL - Helemaal vooraan in de rij staan ze, Henk en Corine Schep uit Sint-Michielsgestel. De eerste tickets voor Paaspop 2020 in Schijndel zijn deze vrijdag voor hen op de Launchparty van het muziekfestival. 

Bijna een uur voordat de verkoop van de ‘Early Birdtickets’ van start ging, stond het stel uit Sint-Michielsgestel al voor de kraam van Paaspop op de Markt in Schijndel. ,,We willen op tijd weer thuis zijn", zegt Corine Schep met een lach. Het wordt in april 2020 hun vierde Paaspop. 

Volledig scherm
Dylan Verstappen uit Asten (rechts) en Tom van Vijfeijken uit Deurne kochten elf Paaspop-tickets voor hun vriendengroep. © Robèrt van Lith/BD

De Scheps zijn grote liefhebbers van het festival geworden. ,,Paaspop is voor mij lekker even helemaal niets doen. En alleen maar genieten en mensen kijken", zegt Corine Schep. ,,En alles kan op Paaspop.” Henk Schep kijkt uit naar de Australische band Parkway Drive. ,,Dat vind ik fantastische muziek.” 

‘Gouden’ munten

Tienduizenden liefhebbers zullen de Scheps nog volgen, vorig jaar kwam het totaal aantal bezoekers uit op 90.000. De kaartverkoop online start zaterdag 23 november om 10.00 uur. De mensen die tijdens het ‘lanceerfeest’ op de Markt kaarten kopen, krijgen die verpakt in een cadeaudoosje van Paaspop. Inclusief ‘gouden’ munten. En er is live muziek in een tent op de Markt. 

Krezip en Kensington 

De eerste namen voor het komende festival zijn eerder deze week bekend gemaakt. Op de line-up voor vrijdag 10 tot en met zondag 12 april 2020 staan onder anderen Anouk, Kensington, Krezip, André Hazes, Chef's Special en Eurovisie Songfestival-winnaar Duncan Laurence

Volledig scherm
Een lange rij voor de eerste tickets van Paaspop 2020 in Schijndel. © Robèrt van Lith/BD
  1. Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hechtel-Eksel en drugslab Esch
    PREMIUM

    Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hech­tel-Ek­sel en drugslab Esch

    GEFFEN/ESCH - De politie heeft in Tiel, Culemborg en Geffen dinsdagmorgen opnieuw vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar een groot drugsnetwerk waarvan ook de schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto deel zou uitmaken. Het gaat om mannen van respectievelijk 37, 38, 62 en 59 jaar. De bende is volgens de politie onder meer verantwoordelijk voor het drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar in januari drie jonge laboranten om het leven kwamen.