Karin van de Rijdt, lid van het tienkoppige organisatiecomité van Durpskwis Liemt dat direct na aankondiging van versoepeling van de coronamaatregelen weer bijeenkwam.
Volledig scherm
Karin van de Rijdt, lid van het tienkoppige organisatiecomité van Durpskwis Liemt dat direct na aankondiging van versoepeling van de coronamaatregelen weer bijeenkwam. © Hettie van der Ven

En door met Durpskwis Liemt: ‘Het is nog steeds anticiperen en omdenken, ook nu er weer meer mag’

LIEMPDE - Stap voor stap kan er steeds meer, dus hergroeperen allerlei evenementencommissies, besturen en vrijwilligersgroepen zich weer: werk aan de winkel! Zo ook het tienkoppige organisatiecomité van Durpskwis Liemt. 

  1. Verdachte (74) aangehouden voor mishandelen hond bij politiehondenvereniging, man al eerder op non-actief gesteld
    PREMIUM

    Verdachte (74) aangehou­den voor mishande­len hond bij politiehon­den­ver­e­ni­ging, man al eerder op non-ac­tief gesteld

    GEMONDE - Een 74-jarige man die lid was van PHV Steeds Vooruit in Gemonde is door de politie aangehouden. Hij zou tijdens trainingen bij ‘Steeds Vooruit’ zijn hond hebben mishandeld. Dat heeft het Openbaar Ministerie aan het tv-programma Zembla laten weten. Dat tv-programma liet tijdens de uitzending ‘Bijten als beloning’ beelden zien van de mishandeling.