Het team Bad to the Bone wint BBQ-wedstrijd.
Volledig scherm
Het team Bad to the Bone wint BBQ-wedstrijd. © AZG

Erik uit Helvoirt is kampioen barbecueën met ‘Bad to the Bone’

HELVOIRT/GORSSEL – Helvoirtenaar Erik Manders stond afgelopen weekeinde in weer en wind te barbecueën. Hij deed mee aan de Nederlandse Kampioenschappen BBQ Culinair. Zijn team ‘Bad to the Bone’ eindigde op de eerste plaats.

 1. Verdachte bij rechter over de dood van Boxtelaar Henk van den Oetelaar: ‘Ik heb daar alleen wijn gestolen’
  PREMIUM

  Verdachte bij rechter over de dood van Boxtelaar Henk van den Oetelaar: ‘Ik heb daar alleen wijn gestolen’

  DEN BOSCH/BOXTEL - ,,Ik ben in de woning geweest. Maar ik heb daar alleen een fles wijn gestolen’’, zei Ignaz P. (40) vrijdag tijdens een rechtszaak. De Litouwer wordt ervan verdacht begin vorig jaar met twee landgenoten de Boxtelse bed-and-breakfasteigenaar Henk van den Oetelaar (73) in diens woning te hebben gedood. Hij werd vastgebonden op een stoel aangetroffen door een familielid.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.