Volledig scherm
PREMIUM
Toekomstbeeld vanaf de Zwaanse Brug, met rechts het huidige parkeerterrein, uit het gemeentelijk plan ‘Binnen de bruggen’. © Gemeente Boxtel

Fietsenstallingen en parkeerplaatsen heet hangijzer in plannen voor Boxtels centrum

BOXTEL - Het plan Boxtel Binnen de Bruggen valt in goede aarde bij Boxtelaren. Dat tijdens de informatieavond over de herinrichting van het centrum. ‘Ik kon vandaag mijn winkel niet uit vanwege alle fietsen die voor de deur stonden’.

Ook al werden er lovende woorden gesproken over het plan Boxtel Binnen de Bruggen, toch waren er ook veel zorgen. Vooral over het stallen van fietsen en parkeren auto’s. En die zorgen golden voor een groot deel van alle negen deelprojecten, die samen de overkoepelende Boxtel Binnen de Bruggen vormen. 

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.