Op landgoed Haarendael in Haaren moesten twee jaar geleden arbeidsmigranten vertrekken van de gemeente omdat het complex niet brandveilig was. Inmiddels wonen er weer arbeidsmigranten.
Volledig scherm
Op landgoed Haarendael in Haaren moesten twee jaar geleden arbeidsmigranten vertrekken van de gemeente omdat het complex niet brandveilig was. Inmiddels wonen er weer arbeidsmigranten. © Johan van Grinsven

Fors meer arbeidsmigranten op Haarendael

HAAREN - Het aantal arbeidsmigranten dat op landgoed Haarendael in Haaren woont, is in de afgelopen maanden opgelopen van acht naar vijfenveertig. De gemeente heeft die uitbreiding goedgekeurd. De oppositiepartij Samenwerking’95 vindt het geen stijl dat dit gebeurd is zonder daarin de gemeenteraad of de omwonenden te kennen.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.