Volledig scherm
Martijn Krabbe presenteert de nieuwe spelshow ‘De weg naar het Miljoen’. © RTL4/William Rutten

Gestelaren spelen mee in eerste aflevering ‘Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen’

SINT-MICHIELSGESTEL - Inwoners van Sint-Michielsgestel uit postcodegebied 5271 zijn zondag 9 december te zien in de nieuwe gameshow ‘Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen’.  Veertig inwoners wonnen bij de Postcode Loterij een studioplaats in de show, gepresenteerd door Martijn Krabbé. 

De Gestelaar die in de eerste ronde het best presteert, gaat samen met vier kandidaten uit andere Nederlandse plaatsen door naar de volgende ronde. Daar beginnen de kandidaten aan hun weg door het programma. Het doel? Een hoofdprijs die kan oplopen tot maar liefst één miljoen euro.

Finale

Degene die ‘de vier werelden’ overwint, plaatst zich voor de finale. In die finale moet de kandidaat wederom vier werelden zien te veroveren om zijn geldprijs te kunnen verzilveren. De helft van het gewonnen bedrag wordt verdeeld onder de aanwezige deelnemers uit de wijk van de finalist. De inwoners van Sint-Michielsgestel nemen het deze keer op tegen deelnemers van de Postcode Loterij uit Zutphen, Amsterdam, Bergen op Zoom en Oosterblokker.

De uitzending van ‘Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen’ met daarin de inwoners van Sint-Michielsgestel is zondag 9 december van 21.30-23.00 uur bij RTL 4 te zien.

  1. Eerste herdenkingsmiddag voor nummer 14 in Boxtel: ‘Johan is onsterfelijk voor ons allemaal’
    PREMIUM
    Video

    Eerste herden­kings­mid­dag voor nummer 14 in Boxtel: ‘Johan is onsterfe­lijk voor ons allemaal’

    BOXTEL - Enkele honderden liefhebbers hebben zondagmiddag in Boxtel de eerste herdenkingsmiddag voor Johan Cruijff bezocht. De voor veel fans grootste voetballegende overleed zondag precies drie jaar geleden op 68-jarige leeftijd. De bezoekers kregen verhalen over 'de meester' van het voetbalveld te horen van onder andere oud-doelman van de Rode Duivels Jean Marie Pfaff en oud Ajax keeper en Johans slaapmaatje Heinz Stuy.