Volledig scherm
PREMIUM
vlnr Jan Pennings, Mitch Koningstein, Paul Jongsma © Noor Reigersman

Graffiti-festijn Tunnel Vision in Boxtel speelt dit jaar in op het milieu

BOXTEL- Editie 4.0 van Tunnel Vision in Boxtel komt er aan. De organisatoren hebben weer nieuwe programmaonderdelen voor de jaarlijks terugkerende ‘graffiti-jam’ in petto.

Net als vorig jaar is er weer een thema, nu Jungle versus Concrete Jungle. Dat is bijzonder, want andere graffiti-jams hebben nooit thema’s. ,,Dit jaar spelen we in op het milieu”, zegt medeorganisator Jan Pennings (29). ,,In discussies zijn er altijd contrasten. De Concrete Jungle op de ene side gaat over beton. En over auto’s die over deze locatie heen razen. De Jungle op de andere side over de natuur die je hier overal om je heen ziet. Ik kan me voorstellen dat er graffitikunstenaars zijn die bijvoorbeeld het thema milieuvervuiling gebruiken. Binnen het thema kunnen de kunstenaars alle kanten op. Hiermee willen we ze uit hun comfortzone halen.”

  1. Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-gebruik bij Boxtelse jeugdzorginstelling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-ge­bruik bij Boxtelse jeugdzorg­in­stel­ling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    BOXTEL - De situatie van de jongeren die zondagavond met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht nadat zij vermoedelijk xtc hadden gebruikt bij jeugdzorginstelling De La Salle in Boxtel, is stabiel. Dat zegt woordvoerster Mehlika Schopen maandagochtend. ,,Het gaat goed met ze. Ik verwacht dat de jongeren in de loop van de dag weer naar huis mogen”, aldus Schopen.