Hans Jung is namens het bedrijf Lithos Bouw en Ontwikkeling de projectontwikkelaar voor landgoed Haarendael in Haaren. Hij staat bij de vroegere kapel van het rijksmonument.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Jung is namens het bedrijf Lithos Bouw en Ontwikkeling de projectontwikkelaar voor landgoed Haarendael in Haaren. Hij staat bij de vroegere kapel van het rijksmonument. © Johan van Grinsven

Haarendael moet ‘monument van de toekomst’ worden

VIDEOHAAREN - Het veelbesproken monumentale landgoed Haarendael in Haaren als dé plek voor concerten, evenementen, een pluktuin of een schaatsbaan in de winter? Het is voor projectontwikkelaar Lithos niet snel te gek. Met de inwoners van Haaren wil hij praten over wat zij willen. En de angst voor honderden arbeidsmigranten dan? ,,Ongegrond”. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.