Valour Up Twice aan het werk in het Kloosterpark in Schijndel. Het Kloosterpark is vaker het decor voor muziekoptredens.
Volledig scherm
Valour Up Twice aan het werk in het Kloosterpark in Schijndel. Het Kloosterpark is vaker het decor voor muziekoptredens. © Archieffoto

Hoogkamer ‘gaat zwemmen’ in Kloosterpark

SCHIJNDEL - Het is een ‘hitkanon’ onder jongeren: Mart Hoogkamer. En vrijdag staat hij op de planken in het Kloosterpark in Schijndel met zijn hit ‘Ik ga zwemmen, in Bacardi lemon.’ Tapperij de Beurs, Visite en Café de Sok houden in het Kloosterpark drie dagen het feest Park Lounge Live. Vrijdag 3 september al vanaf zeven uur 's avonds.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?