Volledig scherm
PREMIUM
Petra en Geert-Jan Timmers vertrokken naar Comares, een goed uur rijden van Malaga. © Willem Kuipers

‘Ik vertrek!; van het regenachtige Boxtel naar de zonnige bergen van Spanje

BOXTEL - De familie Van Meersbergen begint aan een nieuw avontuur in een dorp bij Valencia. En het gezin Timmers vertrok één jaar geleden naar de bergen ten noorden van Malaga. Van Boxtel naar het buitenland, hoe is dat bevallen?

Quote

Als dat gedaan is, liggen er nog 387 karweien te wachten

Geert van Meersbergen

Op minder dan een half uurtje rijden van hartje Valencia, gelegen in een glooiend landschap en omringd door boerderijen en landhuizen, staan twee Brabantse broers zich in het zweet te werken. ,,Die boom moet eruit, zodat onze gasten hier hun auto's kunnen parkeren", legt Geert van Meersbergen uit Boxtel uit. ,,En als dat gedaan is, liggen er nog 387 karweien te wachten", voegt hij eraan toe. Gelukkig is broer Willem deze week ook overgevlogen naar Godelleta om mee te helpen. Van Meersbergen is samen met zijn vrouw Colinda sinds enkele maanden eigenaar van het landgoed Casa Mas Montañas. De stallen en schuren zullen worden omgebouwd tot een luxe B&B. ,,Zelf blijven we in het woonhuis wonen. Dat doen we bewust omdat de meeste gasten van wat privacy houden. Wel is het de bedoeling dat de gasten het aan niks zal ontbreken. Er is al een zwembad. Daar komt nog een barretje bij. En een paar keer per week zullen we ook koken. Zij kunnen dan zelf bepalen of ze aanschuiven", aldus Geert.

  1. Eerste herdenkingsmiddag voor nummer 14 in Boxtel: ‘Johan is onsterfelijk voor ons allemaal’
    PREMIUM
    Video

    Eerste herden­kings­mid­dag voor nummer 14 in Boxtel: ‘Johan is onsterfe­lijk voor ons allemaal’

    BOXTEL - Enkele honderden liefhebbers hebben zondagmiddag in Boxtel de eerste herdenkingsmiddag voor Johan Cruijff bezocht. De voor veel fans grootste voetballegende overleed zondag precies drie jaar geleden op 68-jarige leeftijd. De bezoekers kregen verhalen over 'de meester' van het voetbalveld te horen van onder andere oud-doelman van de Rode Duivels Jean Marie Pfaff en oud Ajax keeper en Johans slaapmaatje Heinz Stuy.