Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto: v.l.n.r. Rita van de Wouw (Bint), Martin Hol (bibliotheek Brenthof), Henk van Hemmen (De Huif) en wethouder Lianne van der Aa duwen verhuisdozen weg bij de ingang van het gemeentehuis in Sint-Michielsgestel. © Domien Van Der Meijden

Jeugdhonk gaat in juni naar De Meander

SINT-MICHIELSGESTEL - Het jongerencentrum van Bint vertrekt uit het oude schoolgebouw aan de Irenestraat in Sint-Michielsgestel. Vanaf eind juni strijkt het jeugdhonk neer in de zijvleugel van het gemeentehuis: De Meander.

Het ruikt er nog naar verf en de héle inrichting moet er nog komen. Maar jongerenwerker Edwin Voets en Rita van de Wouw van Bint zien het nieuwe jongerencentrum in het gemeentehuis van Sint-Michielsgestel al helemaal voor zich.

  1. Schijndel heeft een grote tentoonstelling oude tv's en radio's: ‘80 procent werkt nog’
    PREMIUM

    Schijndel heeft een grote tentoon­stel­ling oude tv's en radio's: ‘80 procent werkt nog’

    SCHIJNDEL - Is de één helemaal lyrisch over zijn postzegelverzameling, de ander van muziek of zijn/haar vrijwilligerswerk; voor Leon van Roozendaal uit Schijndel is zijn verzameling oude televisietoestellen, radio's en allerlei elektrische apparatuur zijn grootste hobby. Zo'n 150 toestellen van allerlei afmetingen staan opgesteld in zijn winkel, waar eerst installatiebedrijf Van Roozendaal gevestigd was dat inmiddels is verhuisd naar de achterzijde van de panden aan de Boschweg.