Volledig scherm
The Trammps jaren geleden tijdens een optreden in Nederland. In september swingen en zingen ze in Liempde © frank uijlenbroek

Kaartjes The Trammps gaan in

Liempde als warme broodjes

LIEMPDE - De kaartverkoop voor The Trammps en Diva's of Dance, de hoofdacts tijdens Back 2 the Music in Liempde verloopt voorspoedig. Al tachtig procent is volgens de organisatie van de 1500 beschikbare kaartjes voor deze topacts verkocht. Ook komt Dennie Christian speciaal een aantal nummers meezingen tijdens het Oktoberfest.

Het Liempdse orkest De Kromploegers viert met hiermee op 22 september zijn gouden jubileum.The Trammps komen vanuit Philadelphia speciaal over voor het jubileumfeest. ,,Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling, want we gaan gezamenlijk Disco Inferno uitvoeren", aldus de enthousiaste voorzitter Maarten Termeer van de jubilerende vereniging. Met de Diva's of Dance is nog een topact in huis gehaald: Nance (Twenty 4 Seven), Linda Estelle (T-Spoon) & Des'ray (2Brothers on the 4th Floor)Het belooft een avond vol top 10 hits te worden als Slave To The Music en Sex on the Beach.

Ook bijzonder is een verlichte dansvloer van maar liefst 100 vierkante meter in de pop-up discotheek die voor deze gelegenheid is opgebouwd op evenemententerrein D'n Tip in de kom van Liempde.

De Kromploegers trappen het feest af met dj Henri Schalkx en dansgroep Black and Brownie. Het jubileumweekend wordt op zaterdag vervolgd met een Oktoberfest dat al is uitverkocht. Dan komt Dennie Christian een aantal nummers meezingen. Op zondag 24 september wordt samen met SPPiLL, Proef Lokaal Liempde gehouden. Tijdens dit tapasdiner verrassen zo'n hobby en professionele koks hun bezoekers met lokale gerechten tussen 14.00 uur en 19.00 uur.