Chef-kok Ayesta van Hoek:  Veel mensen beschouwen het kerstdiner niet voor niets als de belangrijkste culinaire happening van het jaar. Dat gaan we ook waarmaken.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef-kok Ayesta van Hoek: Veel mensen beschouwen het kerstdiner niet voor niets als de belangrijkste culinaire happening van het jaar. Dat gaan we ook waarmaken. © Dolph Cantrijn

Kerst nadert ... maar wat doen we nou toch met het eten?

BOXTEL/SCHIJNDEL/SINT-MICHIELSGESTEL - Horecaondernemers bereiden zich in grote onzekerheid voor op Kerstmis. Mogen ze open of niet? En wat zijn de alternatieven? ,,Voor het eerst in ons bestaan gaan we ons richten op de catering."

  1. Odette verspreidt honderden sjaals voor daklozen: 'Om warmte te verspreiden'
    Play

    Odette verspreidt honderden sjaals voor daklozen: 'Om warmte te versprei­den'

  2. Dick en Babette Reefman wonen en werken in een kasteel: 'Het is een echte uitdaging'
    Play

    Dick en Babette Reefman wonen en werken in een kasteel: 'Het is een echte uitdaging'