Kijk hoe Isa (9) boef te grazen neemt en wint

VideoDEN DUNGEN - Gruwelijk spannend was het. Maar uiteindelijk kwamen de gouden snippers en dat flinke billboard met de tekst ‘Vakantie Viral naar Egypte’ in handen van die kleine Dungense dame Isa van Uden (9). Ze won van 1999 andere vloggers in Nederland de vlogwedstrijd van de Viral Fabriek op Nickelodeon.

Als winnaar mag ze een hele 'dikke, vette camera’ mee naar huis nemen, waarmee ze nog professioneler filmpjes kan maken voor haar YouTube-kanaal

Na de halve finale kwam ze met een wildcard richting finale. En die was afgelopen weekeinde, waar ze dus als grote winnaar uit de bus kwam.

Voordat ze aan de wedstrijd begon, vertelde ze Brabants Dagblad dat ze een boek onder haar kussen heeft liggen en er vaak in leest. Dat boek heet 'Hoe word ik beroemd.’  Dat boek kan nu in de prullenbak. Want inmiddels is Isa een tv-bekendheid. En in ieder geval ‘wereldberoemd’ bij haar op school en in Den Dungen.

Bekijk hier de finale-video van Isa.

Volledig scherm
Isa wint vlogwedstrijd Viral Fabriek. © Archief familie van Uden.
  1. Boxtelaren storen zich aan lege winkelpanden, overal gestalde fietsen en te weinig keus
    PREMIUM
    Video

    Boxtelaren storen zich aan lege winkelpan­den, overal gestalde fietsen en te weinig keus

    BOXTEL - ,,Tussen al die gestalde fietsen zitten kletsen heeft voordelen", zegt Gerard van den Boogaard uit Boxtel lachend. ,,Als het hard waait, zitten we een beetje beschut, maar dan houdt het ook op." De inwoners en ondernemers van Boxtel storen zich aan de overal gestalde rijwielen en de leegstand in het centrum. Daarnaast is er te weinig keus, zo blijkt uit een rondgang door het centrum.