Kijk hoe Isa (9) uit Den Dungen wraakzuchtig met quad door supermarkt rijdt

VideoDEN DUNGEN - Isa van Uden (9) uit Den Dungen  verandert plots van een schattig klein meisje in een draak van een kind en haalt  rijdend op een quad de hele supermarkt overhoop.  Haar vriendjes helpen de bende in de winkel  als een soort 'New Kids’ nog groter te maken. Het staat allemaal op film.

En daar draait het allemaal om. Want Isa is vlogster en maakt videootjes voor internet. Ze doet mee met een wedstrijd op Nickelodeon. Wie het leukste en spannendste vlogt, kan in het programma De Viral Fabriek een mooie prijs winnen. En daar doet Isa van Uden het allemaal voor.

Volledig scherm
Vlogster Isa van Uden.

Ze is al door naar de halve finale van de Viral Fabriek. Op spectaculaire wijze wist ze in haar vlog van een auto een vouwpakketje te maken. En die vlog leverde duizenden ‘duimpjes’ op. Genoeg voor een halve finale-plek bij het tv-programma Viral Fabriek dat Nickelodeon uitzendt. 

Tot en met 14 november kunnen kijkers hun stem uitbrengen op de video. Dus Isa hoopt dat veel kijkers haar filmpje met een duimpje (like) belonen.  Als de vlogster daar goed scoort, mag ze naar de finale op 2 december. Isa van Uden heeft inmiddels 5000 flyers besteld. Daarmee houdt ze een winactie. Als ze doorgaat naar de finale, en mensen hebben via de winactie gestemd, maken ze kans om mee te mogen naar de tv-finale.