Kunstenaar Matthijs Bosman maakte  een tentoonstelling over ‘Gevonden Voorwerpen’ bij De Kleine Aarde die vanaf woensdag op verschillende plekken in Boxtel te zien is.
Volledig scherm
Kunstenaar Matthijs Bosman maakte een tentoonstelling over ‘Gevonden Voorwerpen’ bij De Kleine Aarde die vanaf woensdag op verschillende plekken in Boxtel te zien is. © copyright Marc Bolsius

Kunstenaar Bosman raakt verzeild in ‘wondere wereld van pioniers’: Vitrines met gevonden voorwerpen jaar lang in Boxtel te zien

BOXTEL - Een voetbal, een kinderslipper en een ‘Bosman’ - irrigatiemolen. De door Matthijs Bosman (45) ‘gevonden voorwerpen’ op het terrein van De Kleine Aarde zijn vanaf vandaag (22 september)  in onder meer de Boxtelse bibliotheek, het gemeentehuis en Museum Boxtel te zien. ‘Pionieren moet je vieren’ is de slogan achter de bijzondere kunstinstallaties van de kunstenaar uit Vught. 

  1. Files in en rond Den Bosch eerder regel dan uitzondering; spits is een groot drama
    PREMIUM

    Files in en rond Den Bosch eerder regel dan uitzonde­ring; spits is een groot drama

    DEN BOSCH - Wie de afgelopen weken in de avondspits Den Bosch probeerde uit te komen, heeft het aan den lijve ondervonden. Het verkeer op de A2 naar het noorden en de aansluiting van de A59 tot knooppunt Empel staat muur- en muurvast. Het gevolg: bijna anderhalf uur om bijvoorbeeld van Den Bosch naar Zaltbommel te rijden. Dat de brug tussen Crèvecoeur en Hedel dicht is voor onderhoud, helpt niet echt.