Vrinda Gautam (links) en Nina van den Heuvel (midden) kunnen sinds 2 juni weer naar school op het Elde College. Strepen op de vloer en handpompjes met handgel maken duidelijk dat tijden veranderd zijn door het coronavirus.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrinda Gautam (links) en Nina van den Heuvel (midden) kunnen sinds 2 juni weer naar school op het Elde College. Strepen op de vloer en handpompjes met handgel maken duidelijk dat tijden veranderd zijn door het coronavirus. © Jan Zandee/Fotobureau Bolsius

Liever nog vaker naar school, thuis een muurtje metselen blijft lastig

SCHIJNDEL - Thuis wiskundeles volgen via een videoverbinding kan knap lastig zijn, vindt Vrinda Gautam uit Boxtel. Daarom is ze maar wat blij dat ze in deze coronatijd weer naar het Schijndelse Elde College kan. Middelbare scholen gaan zoetjesaan steeds meer uren open. 

  1. ‘Herrie-huis’ na klachten ontruimd. Boxtelaar verzet zich: ‘De politie was  agressief’
    PREMIUM

    ‘Her­rie-huis’ na klachten ontruimd. Boxtelaar verzet zich: ‘De politie was agressief’

    DEN BOSCH - De politie houdt het huis vlakbij het centrum van Boxtel al een hele tijd in de gaten. Buurtbewoners klagen keer op keer over geluidsoverlast. En op 24 februari van dit jaar is het weer foute boel. Ruim tien jongeren veroorzaken overlast. Een Boxtelaar (28) zou zich hebben verzet tegen zijn aanhouding. ,,Volgens mij heb ik meegewerkt. Maar de politie was juist agressief’’, zegt de Boxtelaar tegen politierechter Van Vliet tijdens een rechtszaak.