Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe fractie Lokaal Meierijstad tijdens een schorsing in het extra raadsdebat over de breuk van Team Meierijstad. © Robèrt van Lith/BD

Lokaal Meierijstad en ‘Team 6' moeten afwachten

VEGHEL/SCHIJNDEL - Lokaal Meierijstad is de naam van een van de afgesplitste fracties van Team Meierijstad. Deze partij moet net als het andere smaldeel, nu nog ‘Team 6' genoemd,  afwachten of het een plek krijgt in de nieuwe coalitie. 

Volledig scherm
Pascal Timmers, fractievoorzitter Lokaal Meierijstad © Meierijstad

,,We zijn in afwachting op antwoord van de coalitiepartijen.” Dit antwoordt Pascal Timmers van de nieuwe partij Lokaal Meierijstad op de vraag hoe het staat met de besprekingen voor een nieuwe coalitie. Na de breuk binnen Team Meierijstad in maart viel de grootste coalitiepartij uiteen in twee fracties; een van zes en een van vijf. De groep van vijf heeft nu dus een nieuwe naam: Lokaal Meierijstad. 

  1. Pa en ma Musters: een diepe buiging voor jullie
    PREMIUM
    Column

    Pa en ma Musters: een diepe buiging voor jullie

    Ze haalden één in plaats van vier keer chocoladebollen. Zaten slechts één middag in de stress, hoeven maar één nieuwe outfit aan te schaffen voor de diploma-uitreiking en misschien kregen ze bij de vlaggenstokken ook wel kwantumkorting. Tot zover de voordelen, want als ik eraan denk wat pa en ma Musters allemaal hebben doorgemaakt en nog gaan doormaken... Als ouders van maar liefst vier geslaagden zijn zij de echte winnaars wat mij betreft.