Volledig scherm
PREMIUM
De wandelaar passeert kasteel Nieuw Herlaer. © Wim Kuipers

Meierijse ommetjes: Een prachtig bospad rond een veld vol klaprozen

MEIERIJSE OMMETJESHALDER - Wim Kuipers wandelt deze zomer elke week een route in de Meierij. En verwondert zich. Deel 6: Het Ommetje Halder.

De website www.klikprintenwandel.nl biedt een aantal hele mooie ommetjes. Ga naar deze site en klik door naar Ommetje Halder. Als ik deze tocht ga uitproberen, kies ik ervoor om in Sint Michielsgestel te beginnen. Mijn fiets parkeer ik bij de kruising Esscheweg/Eikenlaan. Al direct duik ik het gemeentebos in. 

  1. Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-gebruik bij Boxtelse jeugdzorginstelling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-ge­bruik bij Boxtelse jeugdzorg­in­stel­ling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    BOXTEL - De situatie van de jongeren die zondagavond met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht nadat zij vermoedelijk xtc hadden gebruikt bij jeugdzorginstelling De La Salle in Boxtel, is stabiel. Dat zegt woordvoerster Mehlika Schopen maandagochtend. ,,Het gaat goed met ze. Ik verwacht dat de jongeren in de loop van de dag weer naar huis mogen”, aldus Schopen.