Meierijstad heeft sinds maandag een elektrische vuilniswagen. Rob Meulendijks (links) van afvalinzamelaar Van Kaathoven en wethouder Harry van Rooijen waren daar getuige van.
Volledig scherm
Meierijstad heeft sinds maandag een elektrische vuilniswagen. Rob Meulendijks (links) van afvalinzamelaar Van Kaathoven en wethouder Harry van Rooijen waren daar getuige van. © Meierijstad

Meierijstad heeft nu ook een elektrische vuilniswagen

VEGHEL/SCHIJNDEL - Meierijstad had al twaalf elektrisch aangedreven bestelwagens. Sinds maandag rijdt er ook een elektrische vuilniswagen door de straten van Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Erp en de negen overige dorpen. 

 1. Boeren en boerinnen van Herenboerderij Wilheminapark ‘de boer op’ in Vught
  PREMIUM

  Boeren en boerinnen van Herenboer­de­rij Wilhemina­park ‘de boer op’ in Vught

  VUGHT - Marijn Bosma pakt een bosje met een donker bolletje uit de bakfiets. ,,Ze zien er niet uit”, zegt ze. ,,Dit zijn rammenas; smaken een beetje radijsachtig. Ik had er nog nooit van gehoord. De varianten met knolselderij heb ik bij ‘onze’ Herenboerderij Wilhelminapark ook ontdekt. In folie uit de oven ... heerlijk. Het proeft ook eerlijker. Misschien iets psychologisch omdat ik het met eigen handen uit de grond heb getrokken.”
 1. Gasflessen voor drugslab gevonden in gestolen vrachtwagen in Tilburg
  Play

  Gasflessen voor drugslab gevonden in gestolen vrachtwa­gen in Tilburg

 2. Een hypermoderne driewieler: is dit de nieuwste rage?
  Play

  Een hypermoder­ne driewieler: is dit de nieuwste rage?