Na Sydney en Singapore krijgt ook Gestel een futuristisch pand met groen op gevel en dak

VideoSINT-MICHIELSGESTEL - Sydney, Singapore, Milaan, Parijs, Amsterdam...Sint-Michielsgestel. Het is een rijtje dat vloekt. Toch hebben de zes iets gemeen: net als de wereldsteden krijgt ook Gestel een futuristisch pand met beplante voorgevel en dak. 

Bijzondere architectuur van internationale allure. Sint-Michielsgestel krijgt het. In het dorpscentrum, op een steenworp afstand van de Dommel, wordt volgend jaar een appartementencomplex gebouwd waar het groen gewaagd en weelderig de complete voorgevel en het dak beslaat. Sterker nog: de hele buitenkant bestaat uit tientallen witte plantenpotten. 

  1. Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-gebruik bij Boxtelse jeugdzorginstelling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-ge­bruik bij Boxtelse jeugdzorg­in­stel­ling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    BOXTEL - De situatie van de vijf jongeren die zondagavond met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht nadat zij vermoedelijk xtc hadden gebruikt bij jeugdzorginstelling De La Salle in Boxtel, is stabiel. Dat zegt woordvoerster Mehlika Schopen maandagochtend. ,,Het gaat goed met ze. Ik verwacht dat de jongeren in de loop van de dag weer naar huis mogen”, aldus Schopen.