De zaterdag voor Sinterklaas in Boxtel centrum:Een moeder loopt met haar kinderen voorbij een van ballonnen gemaakte sinterklaas voor de deur van All about the woman in het centrum van Boxtel.
Volledig scherm
PREMIUM
De zaterdag voor Sinterklaas in Boxtel centrum:Een moeder loopt met haar kinderen voorbij een van ballonnen gemaakte sinterklaas voor de deur van All about the woman in het centrum van Boxtel. © Roel van der Aa

Nauwelijks wachtrijen bij winkels in Boxtel en Schijndel: ‘Je gaat nu ook niet voor de gezelligheid hè’

BOXTEL/SCHIJNDEL - Geen lange rijen met wachtenden voor de deuren van de winkels in Schijndel en Boxtel. Anderhalve meter houden was zaterdagmiddag in de dorpscentra voor hulpsinterklazen dus geen enkel probleem. ,,Het valt hier juist op als er een rij staat.”

 1. Boerenbruiloft Schorsbos is variant van Second Love

  Boerenbrui­loft Schorsbos is variant van Second Love

  SCHIJNDEL - Het kabinet van Schorsbos (Schijndel) meende onlangs dat mogelijk nog enkele fysieke carnavalsactiviteiten in het dorp konden doorgaan. Inmiddels is een dikke streep door de plannen gezet. Maar online gaat er in het kader van Schorsbos blèft zitten van alles gebeuren. Beter dan niets, is nu de algemene tendens. Met als hoogtepunt de Boerenbruiloft, een jaarlijkse traditie die ditmaal in digitale vorm de geel-groen-witte huiskamers zal binnendringen.
 1. Schokkende bodycambeelden: dit ziet een fotograaf tijdens de rellen in Eindhoven
  Play

  Schokkende bodycam­beel­den: dit ziet een fotograaf tijdens de rellen in Eindhoven

 2. Rodin (23) was dakloos: 'Het is een misverstand dat we niet geholpen willen worden'
  Play

  Rodin (23) was dakloos: 'Het is een misver­stand dat we niet geholpen willen worden'