Volledig scherm
PREMIUM
Treinen rijden niet bij Boxtel. © Domien van der Meijden

Negen wissels eruit: treinen rijden niet bij Boxtel

BOXTEL - ProRail stuurt het Oisterwijkse bedrijf Swietelsky weer naar Boxtel. Dit keer gaat het niet zoals in mei om 4400 meter spoor vernieuwen, maar om negen overbodige wissels weghalen. Ook die van het Duits Lijntje.

Er is weer hinder voor het treinverkeer op komst bij Boxtel. Dat gebeurt vanaf twaalf uur woensdagnacht tot 6.00 uur op maandag 20 oktober. Tussen Boxtel en Eindhoven rijden deze dagen geen treinen, wel bussen. In het weekeinde pakt ProRail nog meer werk op tijdens de buitendienststelling van het spoor in Boxtel en worden ook bussen ingezet tussen Boxtel en Tilburg en Boxtel en Den Bosch.

  1. Boxtelse organiseert ontmoetingsfeestje in Den Bosch met vrouwenstop: dames willen wel, maar heren weten het nog niet

    Boxtelse organi­seert ontmoe­tings­feest­je in Den Bosch met vrouwen­stop: dames willen wel, maar heren weten het nog niet

    BOXTEL/DEN BOSCH - Je zou het bijna ouderwets kunnen noemen. Singles die elkaar ontmoeten op een feestje. Toch is dat precies wat de Boxtelse Tanja van Abeelen en Natasja d’Armagnac uit Den Bosch voor ogen hebben. Op 29 november is de eerste editie van hun ViaVia-party op een locatie in Den Bosch. Een obstakeltje is wel dat er zich meer vrouwen dan mannen zich hebben aangemeld. Er is daarom zelfs een vrouwenstop ingesteld.