Ronnie Flex sluit Paaspop af
Volledig scherm
Ronnie Flex sluit Paaspop af © Paaspop

Nieuwe namen voor Paaspop: Ronnie Flex afsluiter op zondag, ook Famke Louise komt naar Schijndel

SCHIJNDEL - Paaspop heeft donderdagochtend een nieuwe rits aan artiesten aangekondigd, waaronder Ronnie Flex. Samen met zijn band zal hij op zondag het festival afsluiten. Ook zijn vriendin Famke Louise reist af naar Schijndel voor een optreden. Andere nieuwe bevestigingen zijn ondere andere Blood Red Shoes, DeWolff en DJ Mike Williams.

Eerder kondigde het festival al gevestigde namen zoals Passenger, Oscar and the Wolf, Within Temptation en Clean Bandit aan. Tot de nieuwe bevestigingen horen ook de dj’s Atmozfears, Mr. Belt & Wezol, Partysquad en DJ Irwan.

Ook fans van Iron Maiden en ABBA worden op hun wenken bediend. Coverbands Heavy Hoempa plays Iron Maiden en Abba Fever maken hun opwachting in Schijndel.

Opening festivalseizoen

Paaspop is traditioneel de opening van het festivalseizoen. In 2019 wordt het festival van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april gehouden in Schijndel. Komend jaar krijgt het festival een nieuwe indeling. Zo komt bijvoorbeeld de camping dichterbij het festivalterrein te liggen.

  1. Fitter dan fitboy Ronny
    Column

    Fitter dan fitboy Ronny

    Squads. Lunges. Burpees. Het is alweer twee weken geleden dat ik een virtuele sportles volgde. Met Basic Fit’s Ronny vanuit zijn woonkamer als drill instructor. ‘Dit is echt supertof. Gaan we tijdens deze quarantaine elke dag doen!’, zei ik toen nog. Nu, inmiddels veertien dagen later, kan ik niet anders dan constateren dat ik vooral rondjes met de hond en wandelingen van laptop via fornuis naar wasmachine en weer terug gemaakt heb. En dat het weliswaar elke dag joggingbroekendag was, maar dat er verdacht weinig gejogd is.