Volledig scherm
PREMIUM
Arjanne Neutkens en Lodie Hofland bij de nieuwe entree van de Wereldwinkel op de sokkel bij de Oude Toren. © Domien van der Meijden

Nog één dagje uitverkoop bij Wereldwinkel Gestel

SINT-MICHIELSGESTEL - De Wereldwinkel Sint-Michielsgestel doet vrijdagavond de deur op slot in de voormalige ijssalon in het Hoefijzer aan het Petrus Dondersplein. Zaterdag opent de splinternieuwe Wereldwinkel in de Oude Toren.

De Wereldwinkel in Sint-Michielsgestel maakt zaterdagochtend een splinternieuwe start in de Oude Toren op het Petrus Dondersplein. Bijzonder, want overal in het land sluiten Wereldwinkels bij gebrek aan klandizie.

  1. Na jaar popt bijenlint toch op in Haaren

    Na jaar popt bijenlint toch op in Haaren

    HAAREN - Het leek zo'n goed idee vorig jaar: Midden-BrabantGlas wilde de vers-gedichte sleuven van het glasvezelproject in Haaren gebruiken als zaaibed voor bloemen en kruiden waar bijen en andere insecten dol op zijn. Op twee zaterdagen in het voorjaar van 2018 gingen tientallen vrijwilligers op pad om over 10 kilometer de grond op de sleuven vlak te harken en in te zaaien met een mengsel van bloemzaden. Maar vervolgens viel er maandenlang geen spatje regen en kwamen er dus geen bloemen op.