Volledig scherm
Ontbijtfestival in De Meander in Sint-Michielsgestel © Domien van der Meijden

Ontbijtfestival in De Meander in Sint-Michielsgestel

SINT-MICHIELSGESTEL - De nieuwe multifunctionele accommodatie De Meander in Sint-Michielsgestel is inmiddels helemaal in gebruik. Naast welzijnsorganisatie Bint, de bibliotheek en de harmonie, zijn er tientallen nieuwe gebruikers gekomen. Dat wil De Meander 22 september vieren met een Ontbijtfestival.

Tijdens het Ontbijtfestival zet De Meander de deuren open voor het publiek tussen 10.00 en 14.00 uur. Er zijn talrijke optredens en activiteiten die dag. Wie dit met De Meander wil vieren, kan aanschuiven voor een ontbijt. Opgeven kan via meandersmg.nl. De ontbijters worden uitgedaagd zelf hun lekkerste ontbijtgerecht mee te brengen.

  1. 'Bloed, zweet en tranen' drijven over de Dommel

    'Bloed, zweet en tranen' drijven over de Dommel

    BOXTEL - "Welkom op de oevers van het Dommeltheater", zo heette de dorpsomroeper vanaf het eerste kleine bootje het toegestroomde publiek welkom. De vierde editie van de kleurrijke waterparade bood zondagmiddag het inmiddels vertrouwde beeld van zo'n vijftien drijvende theatrale pareltjes, zich voortbewegend op de stroming van de rivier. 'Bloed, zweet en tranen' was het centrale thema, dat opvallend vaak werd gelinkt aan oorlogen en veldslagen.