Ontbijtfestival in De Meander in Sint-Michielsgestel
Volledig scherm
Ontbijtfestival in De Meander in Sint-Michielsgestel © Domien van der Meijden

Ontbijtfestival in De Meander in Sint-Michielsgestel

SINT-MICHIELSGESTEL - De nieuwe multifunctionele accommodatie De Meander in Sint-Michielsgestel is inmiddels helemaal in gebruik. Naast welzijnsorganisatie Bint, de bibliotheek en de harmonie, zijn er tientallen nieuwe gebruikers gekomen. Dat wil De Meander 22 september vieren met een Ontbijtfestival.

Tijdens het Ontbijtfestival zet De Meander de deuren open voor het publiek tussen 10.00 en 14.00 uur. Er zijn talrijke optredens en activiteiten die dag. Wie dit met De Meander wil vieren, kan aanschuiven voor een ontbijt. Opgeven kan via meandersmg.nl. De ontbijters worden uitgedaagd zelf hun lekkerste ontbijtgerecht mee te brengen.

  1. Ook coronabesmettingen bij megaslachterij van Vion Boxtel; werk gaat voorlopig tóch door
    PREMIUM
    update

    Ook coronabe­smet­tin­gen bij megaslach­te­rij van Vion Boxtel; werk gaat voorlopig tóch door

    BOXTEL - Ook bij de grootste slachterij van Nederland, van Vion in Boxtel, blijkt een aanzienlijk deel van de medewerkers besmet met het coronavirus. Van de 105 medewerkers die in eerste instantie getest werden, blijken er 18 corona te hebben. Desondanks blijft de vleesverwerker, in afstemming met de GGD en veiligheidsregio voorlopig open. De productie gaat wel tijdelijk omlaag.