Volledig scherm
Danny Vera was in 2017 de opener van Paaspop, ook dit jaar staat de zanger, die vooral bekend is van het tv-programma Voetbal Inside, op de planken in Schijndel. © ANP

Ook Danny Vera en Martijn Fischer staan op Paaspop

SCHIJNDEL - Paaspop heeft het programma voor de editie 2019 rond. Het Schijndelse muziekfestival maakte deze woensdag de namen bekend van de laatste 24 acts. Hiertoe behoren Danny Vera, Martijn Fischer en cabaretière Katinka Polderman. 

Hiermee komt het totaal op bijna 260 acts. Andere namen die Paaspop bekend maakte zijn onder anderen Arp Frique & Family, Suzan & Freek, Mercy John, Pip Blom, Crazy Little Things en Tabitha. Martijn Fischer zingt nummers van wijlen André Hazes.
Eerder maakte Paaspop al grote namen bekend voor het ‘Brabantse Las Vegas', zoals Passenger, Oscar and the Wolf, Clean Bandit en De Staat. Ook maakte de organisatie woensdag bekend dat de camping Paradise City wordt aangekleed met een heus subtropisch zwembad en een beautysalon. Paaspop heeft plaats op 19, 20 en 21 april op het terrein aan de Molenheide. Op donderdag 18 april is er een bedrijvendag op het Paaspop-terrein. 
Het programma per dag is inmiddels ook bekend. De opbouw van het festivalterrein is al begonnen. 

Volledig scherm
De opbouw van Paaspop 2019 is begonnen in het buitengebied van Schijndel. © Robèrt van Lith/BD

Download de app van het BD
Download de gratis nieuwsapp van het BD. Zo ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws en bekijk je gemakkelijk alle nieuwsvideo’s. Download nu de nieuwe versie in de Apple App Store (iOS) of de Google Play Store (Android).