Een eerdere editie van Paaspop. Het festival in Schijndel is voor dit jaar al bijna uitverkocht.
Volledig scherm
Een eerdere editie van Paaspop. Het festival in Schijndel is voor dit jaar al bijna uitverkocht. © Dolph Cantrijn/Bolsius

Paaspop gaat al richting ‘uitverkocht’

SCHIJNDEL - De kans is heel groot dat Paaspop in Schijndel al in de voorverkoop uitverkocht raakt. Van de combikaarten voor drie dagen op 19, 20 en 21 april is al 85 procent verkocht, zo laat de organisatie weten. 

De overige (combi-)kaarten zijn ook alle voor ongeveer 80 procent al verkocht. ,,We zitten op ramkoers met de kaartverkoop", aldus een woordvoerder van Paaspop. Voor de zaterdag + zondag-kaarten is 78 procent verkocht, dat geldt ook voor de kaarten voor alleen de vrijdag. De kaarten voor zaterdag zijn al voor 87 procent uitverkocht en die voor zondag voor 82 procent. 

Paaspop was vorig jaar ook uitverkocht met 81.000 bezoekers, maar toen werd pas tijdens het festival bekend gemaakt dat de kaarten uitverkocht waren. Door de verplaatsing van camping Paradise City kan Paaspop de komende editie nog meer bezoekers ontvangen op het festivalterrein De Molenheide. 

In 2017 bezochten zo’n 75.000 mensen het Brabantse ‘Las Vegas'. Het gebeurde al vaker dat bepaalde dagen al in de voorverkoop uitverkocht waren, vooral de zaterdag is erg populair. 

Oscar and the Wolf, Clean Bandit, Passenger, Within Temptation, De Staat en Ronnie Flex behoren dit jaar tot de line-up. 

  1. Fitter dan fitboy Ronny
    Column

    Fitter dan fitboy Ronny

    Squads. Lunges. Burpees. Het is alweer twee weken geleden dat ik een virtuele sportles volgde. Met Basic Fit’s Ronny vanuit zijn woonkamer als drill instructor. ‘Dit is echt supertof. Gaan we tijdens deze quarantaine elke dag doen!’, zei ik toen nog. Nu, inmiddels veertien dagen later, kan ik niet anders dan constateren dat ik vooral rondjes met de hond en wandelingen van laptop via fornuis naar wasmachine en weer terug gemaakt heb. En dat het weliswaar elke dag joggingbroekendag was, maar dat er verdacht weinig gejogd is.