Volledig scherm
Een eerdere editie van Paaspop. Het festival in Schijndel is voor dit jaar al bijna uitverkocht. © Dolph Cantrijn/Bolsius

Paaspop gaat al richting ‘uitverkocht’

SCHIJNDEL - De kans is heel groot dat Paaspop in Schijndel al in de voorverkoop uitverkocht raakt. Van de combikaarten voor drie dagen op 19, 20 en 21 april is al 85 procent verkocht, zo laat de organisatie weten. 

De overige (combi-)kaarten zijn ook alle voor ongeveer 80 procent al verkocht. ,,We zitten op ramkoers met de kaartverkoop", aldus een woordvoerder van Paaspop. Voor de zaterdag + zondag-kaarten is 78 procent verkocht, dat geldt ook voor de kaarten voor alleen de vrijdag. De kaarten voor zaterdag zijn al voor 87 procent uitverkocht en die voor zondag voor 82 procent. 

Paaspop was vorig jaar ook uitverkocht met 81.000 bezoekers, maar toen werd pas tijdens het festival bekend gemaakt dat de kaarten uitverkocht waren. Door de verplaatsing van camping Paradise City kan Paaspop de komende editie nog meer bezoekers ontvangen op het festivalterrein De Molenheide. 

In 2017 bezochten zo’n 75.000 mensen het Brabantse ‘Las Vegas'. Het gebeurde al vaker dat bepaalde dagen al in de voorverkoop uitverkocht waren, vooral de zaterdag is erg populair. 

Oscar and the Wolf, Clean Bandit, Passenger, Within Temptation, De Staat en Ronnie Flex behoren dit jaar tot de line-up. 

  1. Minister doorgrondt ziel van carnaval in Bokkendonk

    Minister doorgrondt ziel van carnaval in Bokkendonk

    SINT-MICHIELSGESTEL - Onze minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, heeft de ziel van het carnaval doorgrond. Dat bleek zaterdagavond in de feestrede, die zij in De Ruwenberg uitsprak, voordat zij zich tot Ere-Boktorandus liet kronen. Geheel in de wat sjieke stijl en sfeer van het luchtige traditionele Gestelse evenement, wierp zij zich op als opvolger voor minister-president Rutte. “Dit is een plechtig moment. Nederland heeft een kandidaat-premier nodig die van veranderen weet, en dat ben ik. Want poetsen is een pre, niet lullen. Mijn campagne begint hier in Bokkendonk.” De lach ging door de dinerzaal, zij het bij enkelen met wat aarzeling.