Paaspop: wakker worden met duik in zwembad

VIDEOSCHIJNDEL - Camping Paradise City op Paaspop is niet zo maar een camping. Hier staat onder meer een beautysalon, herenkapper en een speelhal.  En dit jaar voor het eerst een subropisch zwemparadijs. 

Wat is er mooier dan wakker worden met een duik in het zwembad op de camping van Paaspop? Dat dacht de organisatie van Paaspop kennelijk ook, want dit jaar kan er gezwommen worden op de camping. Met zo'n 10.000 bezoekers is Paradise City al sinds eerder deze week volledig uitverkocht.  Het is voor het eerst in de historie van Paaspop dat de camping al in de voorverkoop uitverkocht is. ,,Het weer zit erg mee, maar dit jaar staat de camping ook als een huis", vindt Tom Box, organisator van Paradise City. 

Volledig scherm
De camping van Paaspop heeft dit jaar voor het eerst een subtropisch zwemparadijs. © Robèrt van Lith/BD

De camping staat  nu ook op een andere plek, recht tegenover de hoofdingang. Campingbezoekers hoeven dus niet meer enkele honderden meters te lopen om op het festivalterrein te komen. ,,Het subtropisch zwembad is een groot succes”, aldus Box. Hier mogen per ‘shift’ maximaal 80 mensen in. Op de Paaspopcamping zijn ook geregeld acts te zien. Zo stond zaterdagochtend Calderas met Danny Keetels uit Schijndel te spelen 

Volledig scherm
Paradise City op Paaspop is niet zo maar een camping. © Robèrt van Lith/BD