Volledig scherm
PREMIUM
De karzerne in Sint-Michielsgestel. Daar wordt de kantoorfunctie geplitst van de kazerne, zodat de gemeente de kantoorruimte ook als vergaderruimte kan gebruiken voor de gemeente. © Domien van der Meijden

Plevierstraat Den Bosch in beeld voor nieuw hoofdkantoor brandweer Brabant-Noord

DEN BOSCH - De Veligheidsregio Brabant-Noord heeft een stuk grond gekocht aan de Plevierstraat in Den Bosch. Daar moet een nieuw hoofdkantoor komen voor de Brandweer Brabant-Noord met kantoor- en andere functies.

De kantoorfuncties van de Brandweer Brabant-Noord zitten nu versnipperd op zeven locaties in de regio Den Bosch , Oss, Meierij en Land van Cuijk. Daarom wil de Veiligheidsregio Brabant-Noord voor de brandweer een nieuwe hoofdvestiging bouwen aan de Plevierstraat in Den Bosch. Daarnaast zou er nog een nevenvestiging moeten komen in Zeeland of Mill. Dat zegt Joost Knopper van de Veiligheidsregio Brabant-Noord.

  1. Schijndel heeft een grote tentoonstelling oude tv's en radio's: ‘80 procent werkt nog’
    PREMIUM

    Schijndel heeft een grote tentoon­stel­ling oude tv's en radio's: ‘80 procent werkt nog’

    SCHIJNDEL - Is de één helemaal lyrisch over zijn postzegelverzameling, de ander van muziek of zijn/haar vrijwilligerswerk; voor Leon van Roozendaal uit Schijndel is zijn verzameling oude televisietoestellen, radio's en allerlei elektrische apparatuur zijn grootste hobby. Zo'n 150 toestellen van allerlei afmetingen staan opgesteld in zijn winkel, waar eerst installatiebedrijf Van Roozendaal gevestigd was dat inmiddels is verhuisd naar de achterzijde van de panden aan de Boschweg.